Ochrana osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu Milan Husák, se sídlem Na Vinici 1262, 266 01 Beroun, IČ: 69469903, uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Dále také v souladu s platnými zákony Evropského parlamentu a Rady EU, zejména v souladu s nařízením 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů). Servery, na kterých jsou uložena veškerá data, se nachází výhradně v České republice.

Zpracování osobních údajů se provádí z důvodů plnění kupní smlouvy, dodání zboží, vedení stavu vašeho zákaznického účtu a plnění zákonných povinností plynoucích z odpovědnosti za vady.

Konkrétně jde o křestní jméno, příjmení, ulici nebo část obce, číslo popisné, obec, PSČ, e-mailovou adresu, telefonní číslo, uživatelské jméno a heslo.

Vaše osobní údaje, které uvedete při nákupu, v žádném případě nejsou poskytovány třetím stranám.

Máte možnost přístupu k Vašim osobním údajům a jejich úpravu přes přihlašovací formulář na eshopu. Váš zákaznický účet můžete kdykoliv smazat, čímž se na serveru smažou veškeré Vaše osobní údaje. Změnu Vašich osobních údajů či jejich smazání a zrušení zákaznického účtu můžete požadovat také emailem, poštou nebo přes kontaktní formulář. Vaše osobní údaje neprodleně smažeme a nebudeme je již nijak zpracovávat.

Fotografie nahrané na server k objednaným fotoproduktům nebo poslané přes email v případě emailové objednávky uchováváme po dobu maximálně 3 let z důvodu zákonných povinností plynoucích z odpovědnosti za vady a z důvodu možné opakované objednávky tisku stejné fotografie. V případě, že si přejete fotografie smazat ihned po uskutečnění objednávky, bude tak učiněno nejpozději do 30 dnů od doručení Vaší žádosti emailem, poštou nebo pokud jste tak uvedli v poznámce k Vaší objednávce.

Emailová adresa bude zpracována za účelem zasílání obchodních sdělení pouze s Vaším souhlasem. Souhlas učiníte zaškrtnutím příslušného pole „Souhlasím se zasíláním novinek a obchodních sdělení webu dantek.cz.„ při registraci Vašeho účtu. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu, emailu nebo změnou nastavení ve Vašem účtu.


Kontaktní adresa ohledně zpracování osobních údajů:

Milan Husák
Na Vinici 1262
266 01 Beroun

Emailová adresa:  info@dantek.cz

Telefon: 736 439 446